Slimline validatiesysteem

Het Slimline validatiesysteem bestaat uit een kleine basisunit (165x105x55 mm) en een compacte doorvoer assemblage met max. 8 thermokoppels en een druksensor, waarmee snel een betrouwbare aansluiting te realiseren is op een (kleine) sterilisator of direct via de deurafdichting in een wasmachine/thermische desinfector.

Het systeem is USB-gevoed vanuit een laptop-PC en wordt aangestuurd m.b.v. het bekende ValidR validatiesoftwarepakket met een geïntegreerde setup van (inter-)nationale validatie standaarden in protocollen en rapporten. In tegenstelling tot het complete autoclaaf validatiesysteem is het Slimline systeem niet geïntegreerd met een vaste oven, maar kan de thermokoppelkalibratie uitgevoerd worden met een kalibratie-oven naar eigen keuze; de ValidR-software bevat daarom ook speciale procedures om thermokoppels te kalibreren met andere typen ovens.

 
 

Belangrijk voordeel: Slimline is mobiel!
Alle componenten inclusief een laptop zijn veilig opgeborgen in a stevige attaché-koffer, direct beschikbaar voor gebruik.

De ValidR software biedt onveranderd alle functionaliteit die nodig is voor complete validatiemetingen en -rapportages. De compacte Slimline hardware uitvoering maakt het systeem echter uitermate mobiel. Na een eenmalige kalibratie is het systeem herhaaldelijk en efficiënt inzetbaar.
En 8 thermokoppels zijn daarbij voldoende om een scala aan (kleinere) apparatuur te bemeten.

Download de Slimline-brochure.